Kontakt Gärdet

Telefon

Du kan nå oss på telefonnummer 08-586 120 00 för att boka en uppringningstid eller använda vår telefontidsbokning. Vi har telefontider måndag-fredag. Det går bra att lämna ett meddelande så ringer en barnmorska/sjuksköterska upp så snart som möjligt. Om du har fått remiss för spermaprovtagning går det också bra att boka tid via 1177.se.

1177

Vi finns på 1177.se, där du som patient i behandling hos oss bland annat kan ställa frågor, beställa journalkopior, förnya recept, avboka/omboka tid eller lämna in graviditetsresultat.

Du som är under pågående utredning via annan klinik och har fått remiss för spermaprov kan boka tid själv via 1177.

Besök

Mottagningen är öppen för tidsbokade besök måndag-torsdag 08.00-15.30 samt fredag 08.00-15.00 (lunchstängt 12.00-13.00).

Kom ihåg att avboka din/er tid så snart som möjligt, dock senast dagen innan, för att undvika debitering för uteblivet besök. Vi försöker ge dig en ny tid snarast möjligt.

E-mail

Vi värnar om din integritet och kan därför inte besvara patientfrågor via e-post, dessa hänvisar vi till vår telefontidbokning, 1177 och telefon.

Hjälp oss på Livio att bli bättre!

Vårt mål är att du ska få den bästa tänkbara vården utifrån dina individuella, medicinska förutsättningar och alltid med ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått hos oss är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta det.