Vill du arbeta hos oss

Vill du arbeta hos oss

Klinikerna inom Livio drivs  i privat regi av Livio AB som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar.

Liviogruppen har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande.

Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varför Liviogruppen?

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med bred medicinsk verksamhet och forskning i ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling.  Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus.

Vår verksamhet bedrivs främst under vardagar men visst helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till  jobb@livio.se.

 

Livio Umeå söker specialistläkare inom gynekologi

Livio Umeå är specialister inom fertilitetsutredningar och assisterad befruktning. Vi har stor erfarenhet, kunskap och intresse för donationsbehandlingar, samt avtal med regionen. Vi är ca 25 anställda på kliniken. Söker du ett meningsfullt och roligt jobb med varierande arbetsuppgifter kan detta vara tjänsten för dig! Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter
Som Gynekolog på Livio Umeå kommer du att ha varierande och spännande arbetsuppgifter. Du kommer tillsammans med övriga läkare, sjuksköterskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra konsultationer, rådgivning, utredningar, samt planera och utföra fertilitetsbehandlingar. Utöver detta ingår utredning och behandling av donatorer samt patienter som är i behov av donerade könsceller.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat. Vi värdesätter egenskaper som lyhördhet, engagemang och kvalitetsmedvetenhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande grupp av kliniker. Hos Livio finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. Vi tillämpar individuell lönesättning och fast månadslön.
Detta är en tillsvidareanställning på 70-100 % med tillträde så snart som möjligt.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV till kristina.lofdahl@livio.se, senast 2022-09-30. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden. Du är även välkommen att maila eventuella frågor om tjänsten till kristina.lofdahl@livio.se.

 

Vi söker en IT-supporttekniker till Livio Göteborg

Till vår verksamhet söker vi nu en 1st & 2nd Line IT-supporttekniker. Livios IT-avdelning är placerad i Göteborg och ansvarar för drift och support för hela Liviogruppens gemensamma datahall. Livio har cirka 250 anställda.

Tycker du om att arbeta med användare och hjälpa dem med vardagliga IT-supportfrågor eller problem kan detta vara jobbet för dig! Du kommer att bli en del av ett IT-team som har stor kunskap och starkt engagemang för IT-verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som supportar IT-system för kliniker i Sverige, Norge, Island, Danmark och Dubai.

Arbetsuppgifter
I rollen som 1st & 2nd Line Supporttekniker arbetar du i vår Service Desk och tar emot incidenter och service requests i vårt Helpdesk-system samt via telefon.
Arbetsuppgifterna som IT-Support omfattar telefonsupport för vårt egna journalsystem WinIVF samt övriga IT-ärenden och administration i en Windowsmiljö med RDP och Citrix-teknik. Administration av användare i AD, installation och underhåll av PC-klientdatorer hör också till arbetsuppgifterna. Du kommer också att fungera som lokal ”på plats” IT-support för kliniken i Göteborg.

Kvalifikationer
Du har grundläggande AD-, Office365- och Exchangekunskaper. Du har erfarenhet av hård- och mjukvara inom PC, telefoni och andra delar av IT och vi ser gärna att du har av kunskap om Remote desktopmiljö inom RDS och Citrix samt erfarenhet av nätverk, telefoni och Microsoftapplikationer. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Att hantera flera aktiviteter samtidigt ser du som roligt och spännande. Du arbetar effektivt med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt arbetar för att uppnå tillgänglighet och avbrottsfri IT-miljö för användarna.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande koncern. Hos Livio finns möjlighet och tillgång till nya områden inom IT som främjar din egen utveckling. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med vår verksamhet är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för IT-avdelning är att alla funktioner jobbar nära varandra och med användarens IT-miljö i fokus. Vi tillämpar individuell lönesättning och fast månadslön.
Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan
Låter detta som din nästa utmaning? Skicka då gärna din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Skicka din ansökan med CV till anders.skoog@livio.se, märk din ansökan ”IT-supporttekniker Göteborg”, senast 2022-09-01. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden. Du är även välkommen maila eventuella frågor om tjänsten till anders.skoog@livio.se.